Vše o mučení penisu a varlat


Nedávno jsem na Twitteru sdílela podivnou pomůcku na varlata a začala jsem pak hledat nějaké info k bezpečnosti. A když už jsem byla v tom, řekla jsem si, že rovnou napíšu celý článek na téma mučení penisu a varlat.

 

Pohodlně (nebo nepohodlně, v případě zájmu ☺) se usaďte, začínáme!

 

Mučení penisu a varlat se ve zkratce říká CBT, z anglického "cock and balls torture". Zahrnuje to nejrůznější praktiky a používání rozmanitých pomůcek, kterými je možné trýznit a trápit všechny nositele mužského přirození (zní to dost genderově?).

Budeme si nejprve povídat o méně či více extrémních praktikách, které pod CBT přímo i vzdáleně spadají. Poté si velice laicky povíme něco o rizicích a o tom, jak je eliminovat (ale hledala jsem to pro vás já, tak to zas tak laický nebude). Kromě mého povídání se můžete na konec těšit také na rozhovor, ve kterém jsem vyzpovídala vyznavače těchto praktik, kterého znáte z Twitteru - @tecemsub. 😊 

Pojďme se teď ale věnovat praktikám a hračkám.

 

Bondage

Nejsnadnější cesta, jak penis a varlata za použití pomůcek potrápit je vázání a podvazovaní.
Vázáním myslíme používání provazů za účelem znehybnění penisu, jeho tahání, ale klidně i za čistě estetickým účelem, kdy faktor mučení efektivně zastoupí přírodní, pořádně kousavý a škrábavý provaz.

 

Využití pro provazy najdeme také ve chvíli, kdy chceme penis nebo varlata lehce podvázat a zaškrtit za účelem dosažení pevnější erekce a citlivějšího, prokrveného penisu. Pak provaz slouží jako erekční kroužek. Pokud ale penis a varlata vážeme za účelem otoku a tím výraznějšímu zvětšení nebo s cílem lehkého zfialovění, jedná se o extrémní způsob podvazování, který by neměl přesáhnout 15 minut. Překrvený penis a varlata se pak dají využít k bolestivým praktikám, které je bezpečnější touto cestou intenzifikovat, než u nich vynaložit větší sílu – například výprask, kopání, aj. úderové techniky.


Kroužky a postroje na penis

Zůstaneme zatím u podvazování, jelikož jsem zmínila erekční kroužky. Jsou základní pomůckou k lepší erekci, k dočasnému zvětšení penisu, ale také jako ozdoba. Nejčastěji jsou ze silikonu a kromě obyčejných existují také kroužky s vibrační částí, která stimuluje klitoris partnerky při sexu.

 

BDSM uživatelé ale častěji sáhnou po kožených kroužcích a postrojích nebo po kroužcích z kovu.

 

Kožené kroužky bývají variabilnější (stejně jako silikonové, ale lépe dokreslují BDSM atmošku). Dle typu se mohou nosit zvlášť na penisu, zvlášť na varlatech, za nimi, ale také v nejrůznějších kombinacích od kořene po žalud. Časté jsou také postroje s kovovými očky pro provléknutí provazů nebo k připnutí vodítka.


S kovovými kroužky se to má trošku jinak. Je nutné je kupovat pro svou velikost, aby penis neotekl a kroužek šlo sundat. Proto se stávají alternativou k obojku, který symbolizuje „Patříš mi.“, nebo jím vyjadřujeme submisivitu. Někteří muži jsou zvyklí tyto kroužky nosit opravdu denně a proto, aby je netrápila přes den erekce, pořizují si kroužky o kousek volnější. Těsnější kroužky používané během sexuálních hrátek opět slouží k lepšímu prokrvení penisu, oddálení ejakulace, silnějším orgasmům a větší citlivosti.

 

Širší kovové kroužky se využívají k natahování varlat (pokud si dokážete představit krky Afričanek vytažené pomocí kovových kroužků, vypadá to podobně :)) a také jako závaží, což má způsobovat jiné typy bolesti a diskomfortu jako různé tahy a tlaky. Váhu je možné přidávat postupně nebo ji postupně odebírat a to za pomoci tzv. padáčku na varlata, za který je možné zavěsit závaží pomocí karabinky. Dobře také poslouží závaží v kombinaci se svorkami.

 



(Padáček z prvního obrázku ZDE a padáček z druhého ZDE.)

Svorky

Pro oblast penisu a varlat se nejvíce hodí svorky ploché, široké, nastavitelné a se silikonovým protiskluzovým potahem. Ti otrlejší se ale nevyhýbají ani zubatým svorkám.


Často jsou využívány obyčejné dřevěné kolíčky. Pokud je připevníme ke kůži spolu s provázkem, zatažením za něj kolíčky strhneme. K tomu je ideální kůže na penisu. Varlatům bych se s nějakým škubáním vyhýbala. Na kořen šourku se používají tyčové svorky (ZDE). Ty nemají daleko k pranýři na varlata – tzv. humbler.

 

Humbler

Humbler je rafinovanou důmyslnou polohovací pomůckou. Do tohoto pranýře zavřeme varlata tak, že je vytáhneme mezi nohama předkloněného muže dozadu. Pranýř se tak zasekne za nohy, což udrží muže předkloněného, nejlépe na čtyřech.

 

Podobné jsou polohovací pranýře ve stoličce (ZDE) nebo "na stojáka" (ZDE). Opět krásně vyselektují požadovanou část přirození a my se můžeme v klídku věnovat třeba výprasku, aniž by se nám tam pletlo něco jiného. Třeba nemotorný subík.

 



Výprask varlat a penisu

Nejmenší riziko vážného poranění hrozí za použití důtek. Bolest je spíše štiplavá a rozložená do větší plochy. Záleží samozřejmě na hustotě pramenů a hrubosti kůže, ze které jsou důtky vyrobeny. Čím jemnější a hladší kůže, tím bezpečnější zážitek.

 

Přímější úder způsobí plácačka nebo jezdecký bičík. Jsou dobře ovladatelné a proto je snazší si s nimi dát pozor na úraz. Vůbec bych ale nepoužívala krátké nebo honácké dlouhé biče, které rozseknou kůži raz dva...

 

Nejotrlejší se nebojí ani pravítka nebo rákosky, což je nejméně bezpečné a je tedy lepší bolest hódně dávkovat. Vždy ale záleží na vzájemné domluvě a hranicích, ačkoliv je vždy lepší používat selský rozum. O bezpečnosti ale více později.

 

Zákeřnou a úplně nejbezpečnější metodou je výprask kopřivami. Štípe, pálí, je zdravý, ale kulky nepotrhá!


Ballbusting

Tady už ale natrhnutí kulek hrozí. Ballbusting, doslova drcení koulí, je soubor praktik, které se zaměřují na oblast varlat.

 

Patří sem bití (nástroji, rukou), kopání, údery pěstí, kroucení, hnětení, cvrnkání, tahání, mačkání, drcení, lisování a také velmi oblíbené šlapání (v podpatku i bez), což uvítají například masochističtí footfetishistové.

 

Do jisté míry nemusí jít o bolest, ale o ponížení. Bolest je ale přednější a žádaná.

 


Pro drcení a lisování se používají specifické pomůcky. Najdeme je pod názvy jako lis a drtič varlat (ZDE). Některé mají také ostny.

 


Wax play

Mučit penis a varlata můžeme pomocí rozehřátého vosku. Kapeme nebo poléváme. Více extrémní varianta je rozehřát spodek svíčky a tu pak "přilepit" na tělo jedince. Využívá se k tomu speciálních svíček s nižší tavnou teplotou, aby se snížilo riziko popálenin. Pokud si nejsme jistí, můžeme vosk kapat z větší výšky – stihne se za letu ochladit.

 

Elektrostimulace

Přirození je možné trýznit také pomocí elektrostimulace. Prodávají se nejrůznější typy a tvary elektrod, elektrostimulační návleky na penis, kroužky nebo svorky, ale také elektrostimulační pásy cudnosti nebo dilatátory. Elektrické impulzy způsobují samovolné stahy, které mohou jedince dovést až k orgasmu. Silnější impulzy pak kromě mravenčení způsobí štípání a bolestivější stahy.

 

Dilatace

Další praktikou, která je spojována s CBT je dilatace močové trubice. Jedná se o dráždění močové trubice zevnitř pomocí dilatátoru. Ty jsou buď silikonové nebo vyrobené z chirurgické oceli. Silikonové mohou být pevné, ale také velice pružné, dlouhé i krátké, s různým průměrem. Jsou lepší pro začátečníky, jelikož nepůsobí tak zdravotnicky. Ideální průměr pro vyzkoušení je 0,2 - 0,3 mm.

Kovové navíc mívají různé výstupky nebo bývají duté a lze jimi tedy močit.

 

Pokud je dilatátor dostatečně dlouhý a zahnutý, dokáže vnitřkem dráždit i prostatu a to mnohem přímějším způsobem, než přes mužský anální otvor. Mimoto způsobuje dráždění močové trubice intenzivní nové prožitky. Někomu se líbí také roztahování a vyměňují proto dilatátory za stále širší. Mimo BDSM se jedná o lékařský postup léčby zúžené močové trubice. Pokud tedy budeme močovou trubici roztahovat pravidelně velkými průměry, může zůstat roztažená na delší dobu. Po čase se ale vrací zpátky. Záleží na četnosti, míře, průměru a genetických předpokladech.

 

Na krátký úsek močové trubice je využíván roztahovák.

 


Existují také kombinované dilatátory, okolo kterých navíc vede kroužek na žalud. Ty fungují jako stoppery, neboli zastavovače. Pomáhají oddalovat orgasmus a slouží také k nácviku orgasmu bez ejakulace. Ejakulát zabržděný v močové trubici ale není nic příjemného, dokonce je tu nebezpečí vzniku zánětu nebo podráždění trubice kvůli tlaku, kterým se spermie chtěly dostat ven. I tak jde o další způsob mučení a také ponížení (neschopnost ejakulovat=feminizace).

 

Edging

Když už jsme u oddalování orgasmu, najdeme tuto praktiku pod názvem edging. Cílem je stimulovat muže až k hranici, kdy by dosáhl orgasmu a v tu chvíli buď přestat nebo zpomalit dráždění, než nutkání odezní. Poté se opět pokračuje.

 

Oddalování orgasmu je skvělým tréninkem pro pány, kteří mají potíže s předčasnou ejakulací a chtějí delší soulož. Na druhou stranu tato praktika dokáže být velice trýznivá. Penis může být po několikátém oddálení přecitlivělý a bolestivý, varlata se mohou překrvit a též bolet. Výsledný orgasmus může být samovolný, bez ejakulace, velice intenzivní a dlouhý, ale také nepříjemný, bolestivý a tzv. ruined orgasm.

 

Ruined orgasm

V překladu zkažený orgasmus je často výsledkem zmíněného edgingu. Jedná se o ejakulaci, ale prožitek z ní byl zákeřně narušen a úmyslně zkažen – dilatátorem, plácnutím, stiskem žaludu, stiskem varlat nebo jakýmkoliv jiným způsobem.



 

Pásy cudnosti

Kdy se muži nedostane vůbec žádné rozkoše je tehdy, má-li penis zamčený v klícce nebo pásu cudnosti.

 

Jsou typy, které je možné nosit celé dny a noci (většinou ze silikonu či kvalitního plastu pro větší pohodlí), což majitelce/majitelovi umožňuje naprostou kontrolu nad sexuálním životem submisiva.

 

Klícky na krátkodobější nošení mohou mít i dilatátor, ty už bývají častěji kovové.

 

My na hraní používáme silikonovou klícku (zas tak moc neomezuje erekci, ale spíše jde o pocit) a to hlavně na dosažení orgasmu pomocí masážní hlavice. Jde to prý tak nějak líp. :-)

 

Jiné druhy pásů cudnosti jsou v podobě různých kožených slipů s pevnou sítí, do které se penis uloží nebo slipů s koženými popruhy (ZDE), které drží penis nepřirozeně povytažený a přitisknutý k tělu.

 


Co se týče možností zamykání... Díky dnešním vymoženostem nemusíte mít obyčejný visací zámek (i když je to určitě známka punku), ale najdete i elektrické časové zámky (ZDE), které se odemknou až po určité lhůtě. Některé klícky mají zámky s číselným kódem (jestli pojedete se subem na dovolenou, je lepší mít stejný kód i ke svému kufru) nebo také se zámkem ovladatelným přes aplikaci (ZDE).



 

Muže s pásem cudnosti skvěle zmučíte, když mu navíc nasadíte strap-on. Nebo divnohračku (ZDE) zmíněnou na Twitteru, která má sloužit k sexu pomocí varlat. :D

 


Extrémní způsoby CBT


Za extrémní považuji takové techniky, které mají nebo mohou mít trvalý následek nebo je jakkoliv zapotřebí hlubší znalost anatomie.

 

Jehly

Hraní s jehlami, pokud je propichována pouze kůže, nemívají trvalé následky (maximálně jizvičky nebo zánět, když do rány zaneseme špínu). Rozhodně bychom neměli propichovat varlata nebo houbovitou tkáň penisu, ačkoliv silné povahy nemají nic proti prošpikovanému žaludu.

 

Účelem je kromě bolesti i krvácení a estetický prožitek (např. z dočasného piercingu).

 

Obřízka

Touha muže být obřezán, nejlépe bez lokální anestézie, je zvláštní úchylkou, ale pokud najdou protějšek s dostatečným lékařským vzděláním, budiž. Věřím tomu, že tetovací a piercingová studia se zaměřením na tělesné modifikace budou nápomocna.

 

Kastrace

Podobně zvláštní úchylka je i touha po kastraci. Jedná se o způsob extrémní feminizace nebo dosažení extrémního typu otroctví. Poptávka je, ale těžko říct, co nabídka...

 

Hormonální proměny a tělesné modifikace

Opět způsob feminizace využívaný tzv. Sissy, což je submisivní muž, který je donucen k feminizaci, například dámským oblečením, oslovováním ženským jménem, nucením k dívčím aktivitám, atd.

 

Často výše zmíněné nestačí a tak se sissy uchylují k feminizaci tělesného vzhledu. Někdy k "výrobě" prsou slouží vakuová pumpa, jindy je vstříknut fyziologický roztok, který se za čas do těla vstřebá.

 

Sissy by měla považovat svůj penis za klitoris a anální otvor za vagínu. K ponížení penisu na klitoris již některé Sissy využívají hormonální terapii, která potlačuje testosteron a naopak zvyšuje hladinu estrogenu. Dochází k proměně křivek těla na ženské, ke snížení schopnosti erekce, poruchám plodnosti, zmenšení varlat a penisu a také k růstu prsou. Část těchto změn je již nevratná a jedná se tak o extrémní zásah do těla.

 

Vpichování fyziologického roztoku

Vpíchnutí roztoku má dočasné účinky – zvětšení dané části těla, pocit těžkosti, znetvoření, vylepšení... Využívá se ke zmíněné tvorbě dočasných prsou, ke zvětšení penisu nebo "plandavosti šourku". Příklad z praxe včetně fotek si můžete přečíst na webu sexshopu Extasica ZDE.

 

Tucking

Opět je nástrojem feminizace. Jedná se o vytvoření iluze dámského klína. Penis se stáhne mezi nohy a varlata se zasunou zpět do tříselných kanálků, což může být velice bolestivé a potencionálně nebezpečné. Tento výtvor se většinou upevní pomocí tejpy nebo silonového spodního prádla. Kromě sissy je tucking využíván v komunitě drag queens.

 

Jaká jsou rizika těchto hrátek?


Budeme-li se bavit o problémech, které mohou nastat a většinou samovolně odezní, setkáme se pravděpodobně s pronikavou bolestí, s krví v moči nebo ve spermatu, podrážděním močové trubice a pálením při močení. Omezení průtoku krve může způsobit otok a změnu barvy u penisu a varlat. CBT hrátky pak způsobují často modřiny, podlitiny, popáleniny, odřeniny a jiné rány. Pokud něco z výše uvedeného jakkoliv přetrvává, pravděpodobně došlo k poškození a je zapotřebí navštívit neprodleně lékaře.

 

Dále hrozí záněty včetně zánětu přímo močového měchýře. Záněty nejčastěji způsobí vpichování fyziologického roztoku a dilatace penisu, ale také tucking, jelikož zašoupnutím varlat se dostávají do nepřirozeného tepla. To může způsobit zánět, ale především problémy s plodností, protože spermie potřebují chladnější prostředí než tělesná teplota. Z tohoto důvodu mají být v šourku mimo tělo.

 

Neplodnost je rizikem CBT hrátek jako takových. Záleží na četnosti praktik, době zotavení, intenzitě a síle mučení.

 

Nejhoršími následky CBT praktik a nebezpečnými úrazy může být vkopnutí varlete do tříselného kanálku, rotace varlete (varle se v šourku přetočí, čímž se zaškrtí chámovod a přeruší se tok krve do varlete, které může do 6ti hodin odumřít – asi tak nebezpečné, jako mimino s pupeční šňůrou omotanou kolem krku a ne, nejsem morbidní) a prasknutí varlete. To si asi moc hledat nechci...

 

Edit: Záleží na rozsahu. Někdy postačí klidový režim, jindy je ale nutné varle dokonce odstranit nebo podstoupit jiný operativní zákrok.

 

Dalším větším úrazem je fraktura penisu. Sice penis nemá kosti, ale je možné silným, prudkým nebo jen náhlým nárazem natrhnout/zlomit houbovitou tkáň penisu, někdy i erektilní tkáň. Po slyšitelném lupnutí se dostavuje prudká bolest, ohnutí a otok penisu, modřiny, krvácení a je nutné okamžitě vyhledat lékařskou pomoc, aby nebyla ovlivněna budoucí sexuální funkce a močení.

 

Jak eliminovat rizika a jiné tipy

 

  • Používat rozum.
  • Pokud to jde, vyzkoušet praktiku nejprve na sobě nebo se poradit s někým zkušeným, podstoupit workshop, aj.
  • Domluvit si hranice a bez souhlasu je nepřekračovat.
  • Komunikovat, ptát se, zajímat se a neustále se vzdělávat. Přijímat kritiku submisiva/dominanta. Mít zdravou sebedůvěru a ve zdravé míře o sobě pochybovat.
  • Vázat penis, když je ztopořený. Bez erekce je těžké odhadnout vhodnou míru stažení.
  • Varlata je vhodnější vázat po teplé sprše nebo koupeli, aby visela a lépe se s nimi manipulovalo.
  • Nevázat penis ničím tenkým jako je niť, jelikož se to zařízne a nejde sundat.
  • Mít po ruce trauma nůžky.
  • Nedávat penis do menšího kroužku – penis oteče a kroužek nepůjde sundat.
  • Používat čisté nástroje, dezinfikovat je, případně používat rukavice. Obzvlášť pozor na dilatátory. K těm je také vhodné používat sterilní lubrikační gel, ale pozor, raději vstříknout gel opatrně do penisu (stříkačkou), než potírat samotný dilatátor. Mrška klouže... Může vjet dovnitř, což je nebezpečné. Nestrkat do penisu nic, co není specializovanou pomůckou (např. oblíbené magnetické kuličky...).
  • Lubrikant také používat na déle nošené hračky, jako jsou pásy cudnosti a denní kroužky na penis – zabrání se tak odřeninám a opruzeninám.
  • Kontrolovat ostré hrany hraček.
  • Nespěchat.
  • Většina hraček (i tam, kde vás to normálně nenapadne) jde rozvibrovat masážní hlavicí. Od dilatátorů, přes pásy cudnosti až k lisům a drtičům varlat...

 

 

A konečně na závěr! Slibovaný rozhovor s Tecem! :-)

 

Ahoj. Na Twitteru jsi pod jménem Tecem (@tecemsub). Ale pro ty, kdo tě znají méně a třeba tě nesledují, mohl by ses v krátkosti představit a říct něco o tom, čemu se věnuješ a jaký obsah sdílíš?

 

Ahoj, to je velmi obsáhlá otázka. Nejsem nějak úzce zaměřený na jedinou oblast. Sdílím a sleduji převážně fotky s CBT, CFNM a FEMDOM tematikou, ale mám rád i pohled na vysportované ženy a muže. Každý si ale může podle fotek a videí udělat obrázek sám.

 

Dokázal bys nějak jednoduše čtenářům (částečně i mě) vysvětlit všechny ty uvedené zkratky? :)) (CBT, CFNM a FEMDOM)

 

Cock and Balls Torture - mučení penisu a varlat obecně

 

Clothed Female Naked Male - oblečená žena a nahý muž. Takže obecně hraní takové, kdy je nahý muž automaticky v podřízené roli k ženě

 

FEMDOM - female domination ženská dominance. To jde ruku v ruce s CFNM :)

 

Kromě toho jsem si všimla, že hodně sdílíš fotografie zaměřené právě na mučení varlat. Jedná se o tvé vlastní fotografie?

 

Převážná většina fotek (bohužel) nejsou moje. Sem tam nějaká moje vlastní je, ale je jich málo. Rád bych, aby to bylo naopak, ale momentálně “nejsou lidi” a ani invence.

 

Takže to znamená, že se těmto praktikám také sám věnuješ. Máš na to nějakou partnerku, partnera nebo třeba profesionální dominu?

 

Momentálně jsem na to úplně sám. BDSM partnerku ani partnera nemám. Profesionální dominu jsem párkrát využil a zřejmě asi ještě někdy využiju. Přeci jen je to jiný zážitek, než když se člověk mučí sám.

 

Prozradíš nám také jak to funguje u profesionální dominy?

Děláte například to, na co je ona "školená" nebo spíš to, co si řekneš ty sám?

 

Já byl několikrát jen u jedné. Co ale vím, tak většina se ptá, co se muži líbí a co by chtěl zažít. My jsme to měli jen tak obecně. Já jsem po ní chtěl, aby dělala to, co baví ji. Asi jsem trochu výjimka. Ale stěžovat si nemůžu. Užil jsem si to pokaždé i když to není prostě ono.

 

Co by se kupříkladu dělo, kdyby ona způsobila tobě nějaké zranění?

 

Nemám tušení co by se dělo. Ale předpokládám, že vědí, co dělají. Ta u které jsem byl já, byla navíc podle jejích slov zdravotní sestra. Tak tím spíš jsem byl trochu klidnější.

 

A také, kdyby ses třeba podělil o nějaký hezký zážitek. 😊

 

Hezký zážitek se jeden těžko vybírá. Nebylo to asi nic speciálního. Možná když nějakou dobu po první ejakulaci mě nechala abych před ní na kolenou masturboval, ejakuloval na její chodidla a pak to celé jazykem očistil. Není to nic s mučením, ale bylo to hezké :)

 

Zážitek to musel být náhodou moc hezký, přijde mi to docela kreativní a jako takové mučení vlastně taky, vhledem k tomu, když už jsi před tím jeden orgasmus měl a měl jsi se hned udělat zase. I když, kdo ví, některý chlapi taky můžou víckrát, aniž by pak byli přecitlivělý. :))
Když se ale vrátíme tedy zpět k mučení. Jak často takové mučení varlat probíhá? Kombinuješ to například s jinými praktikami?

 

Jo tady to zrovna víckrát šlo. Poprvé jsem se navíc udělal myslím celkem rychle, tak to pak šlo znovu. Navíc mě zrovna tohle dost vzrušuje, tak to šlo celkem samo.

To se nedá vůbec říct. Někdy třeba několik týdnů vůbec a pak někdy zase denně. Dost záleží na náladě, motivaci, pracovním vytížení atd. Ale můžu říct, že bych se tomu rád věnoval víc. Trochu to zanedbávám. Určitě to kombinuji se vším možným. Samotné mučení varlat by bylo fajn, ale musel by to dělat někdo jiný. Takže to kombinuji s klíckou, dilatátory, svorkami, voskem, dildy atd. Prostě podle nálady.

 

Jaké k tomu využíváš pomůcky?

 

Nejčastěji asi nosím 1kg nerezové závaží. To mám doma nasazené prakticky pořád 😁 a doplňuji to různými dalšími kroužky ať už železnými a nebo silikonovými. K tomu japonské svorky, vosk, pravítko, kolíčky… Fantazii se meze nekladou.

 

Teď to, co asi zajímá všechny nejvíce... Dokázal bys popsat, co přesněji během mučení varlat prožíváš? Jedná se spíš o bolest, ponížení, tlak, tah, jaká ta bolest je, co tě vlastně dožene k orgasmu?

 

Nevím, jestli to dokážu nějak popsat. O ponížení nejde určitě. Možná v případě, kdy klečím na všech čtyřech a někdo mě zezadu kope a nebo drží žena varlata pevně v dlani a u toho se mi směje. Jinak jde hlavně o bolest.

Konkrétně se mi nejvíc líbí asi ten tah čili různá závaží. Rekord mám něco lehce přes 20 kg. To vzniklo jako sázka a chatu, kdy mi bylo řečeno, že to nedám. Tak jsem to dal. Tlak záleží jaký. Takový ten klasický lis nebo dvě destičky, které varlata jakoby rozplácnou jsem nikdy nezkoušel, tak nedokážu říct. A údery různými nástroji taky nejsou k zahození. Dost ale záleží na míře vzrušení a na tom, kdo je dělá. Od toho se pak odvíjí i intenzita, která je ještě příjemná a nebo snesitelná.

 

Docela hustý ty výkony se závažím, já mám problém si dát 20 kg na osu na dřepy a ty to taháš koulema, to snad není možný.

 

No tahám. Nadzvednul jsem to a držel asi deset vteřin 😁 Nebyl to nějaký extrémní výkon, že bych s tím běhal do schodů.

 

Slyšela jsem sice, že varlata a penis jsou velice pružné části, ale i tak, ráda bych se zeptala, co už pro sebe považuješ třeba za rizikové a nebezpečné? Stala se ti už nějaká nehoda nebo moment, kdy jsi byl nějaké fakt blízko?

 

Zatím se mi nikdy nic takového nestalo, nebo o tom aspoň nevím. Jsem v tomhle ohledu dost opatrný a dávám si hodně velký pozor i když se to třeba na první pohled nezdá.

 

K tomu mě napadá taková otázka až skoro hloupá. Ale sama tak nějak vím, že je rozdíl mezi bolestí, na kterou jsem připravená a nějakou, co se stane omylem. Tak kdybys teoreticky dostal kopanec do varlat mimo hrátky, myslíš, že by tě ta bolest složila, jako každýho jinýho chlapa?

 

Rozhodně ano. Složí to podle mě každého bez rozdílu a stane se to i tehdy, kdy na to je člověk připravený. Já na tuhle extrémní bolest nejsem, takže když jsem se nechával kopat, tak vždy jen tak, abych to vydržel. Ne úplně lehce ale zase ne tak, aby stačilo jedno kopnutí a byl konec. To by byla asi trochu nuda pro obě strany.

 

To máš pravdu. Jen s tím, jak je to přirovnávané k bolesti při porodu, je pro mě těžké si představit nějakou menší úroveň bolesti po slabších kopech. :) Ale určitě sám víš, co sneseš, co si můžeš k sobě dovolit a jaké máš hranice. Jaké ale byly tvoje začátky? Máš nějakou hezkou vzpomínku na nějaké své poprvé v těchto praktikách? :)

 

Se začátky Tě bohužel zklamu. Žádná speciální vzpomínka asi není nebo se mi nevybavuje 😢

 

Dobrá, tak se vraťme do současnosti. Docela by mě zajímalo, jestli ti stačí k orgasmu jen takový typ stimulace, jako právě mučení varlat, aniž by docházelo ke stimulaci penisu?

 

Rád bych, aby to tak bylo, ale zatím jsem neměl to štěstí to zažít. Třeba se to jednou podaří, ale zatím se bez stimulace penisu neobejdu. Rád bych jednou zažil orgasmus i čistě jen z anální stimulace. Cesta je k tomu ale asi dlouhá…

 

Aha, no vidíš. Tak já měla docela hloupě za to, že jakmile je muž orientován na tyhle hrátky, tak že ho to dokáže stoprocentně a každého udělat. Ale je fakt, že i u mě je prostě k něčemu potřeba nějaký vývoj, nejde vše jen tak a hned. Takže chápu. Stejně tak jak píšeš, orgasmus jen z análku. U holek je to jednoduší, když lze skrz anální stěnu dráždit G-bod, ale vy zas máte prostatu a to přímo tam. 😊 Ale někdo mi tvrdil, že by kvůli tomu i chlapi měli cvičit  stahy v podbřišku a svaly v pánevní oblasti. Že pak taky lépe dokážou zatnout svaly v tu správnou chvíli a pak ty orgasmy jdou. Ale nevím, to bys musel zkoušet. 

 

S prostatou máš pravdu. Když je dobré dildo a úhel, tak to určitě jde. Párkrát už jsem byl celkem na hraně, ale nikdy to nedošlo do konce. Ale nestěžuju si. Líbila se mi ta cesta bez cíle. 😁

 

Hezky řečeno, ta cesta bez cíle. :))

 

Sice jsi výše psal, že nemáš zkušenost s lisem na varlata, ale co říkáš třeba na drtič varlat nebo závaží s ostny?

 

Měl jsem kdysi takový plastový lis/natahovák, ale nešlo to dotáhnout pořádně, takže vlastně nedokážu přesně říct. Každopádně lis s trny nebo něco podobného bych rád zkusil, ale ne moji rukou. To by nebylo ono.

Takže i takové drsnější pomůcky tě obecně lákají. :)

Jinak, co říkáš na trend sissy?

 

No sissy se mi líbí. Jen na to sám nemám postavu. Rád se na ně ale podívám.

 

Když jsme u té postavy, o sissy jsem četla, že užívají hormony, aby feminizace byla co nejreálnější. To vede k úpravě tělesných proporců a také ke zmenšování penisu. Šel bys až do takovéhle, nevratné feminizace nebo se ti líbí spíše jen dívčí oblečení a psychická feminizace?

 

Určitě nic trvalého ani hormony. Když už něco, tak jak píšeš - oblečení, psychické věci atd.

 

Jinak často sdílíš naopak dominy nebo dominantně vypadající ženy, které naopak vypadají, že jsou trochu nasteroidované. 😄 Tak si říkám, že pohlaví obecně nějak moc neřešíš. :)

 

To nejde tak obecně říct. Ženy budou vždy na prvním místě a to i když mají svaly. Nesdílím takové ty úplné extrémy, to se mi nelíbí. Je ale pravda, že někteří muži mě lákají taky :-)

 

Líbí se mi, že to bereš tak otevřeně. :)

Přeju ti, abys díky svému přístupu zažil vše, co si přeješ a aby ti nic neuteklo. Moc děkuju za obsáhlý a velice zajímavý rozhovor. :)




Doufám, že se vám článek líbil a o něco nového obohatil. Nezapomeňte sledovat Tecem na Twitteru.

Kdybyste chtěli mou tvorbu podpořit, můžete mě pozvat na kafe:
 Ko-fi.com/stelasexblog 

Nejlíp ale uděláte, když se stanete mým patronem na Patreonu, kde uvidíte další zajímavý obsah. 
https://www.patreon.com/stelasexblog


Vaše Stela ♥

Komentáře